Ajankohtaista

Visma Duetto Oy ja PPG Manager Oy ovat sulautuneet osaksi Visma PPG Oy:tä

Visma Duetto Oy ja PPG manager Oy ovat 1.9.2018 sulautuneet osaksi Visma PPG Oy:tä. Sulautumisen myötä kaikkien kolmen yhtiön toimintaa harjoitetaan jatkossa nimellä Visma PPG Oy.

Lue lisää
Visma PPG myy tilitoimistoliiketoimintansa Rantalaiselle

Visma-konserniin kuuluvan Visma PPG Oy:n tilitoimistoliiketoiminnot on myyty Rantalainen-konserniin kuuluvalle Rantalainen & Wahlsten Oy:lle. Kaupassa Rantalaiselle siirtyy kymmenen työntekijää Turussa.

Lue lisää
HAEMME LAKIMIESTÄ TURUN TOIMIPISTEESEEMME

Toimeksiantomme painottuvat riidanratkaisuun sekä liikejuridiikkaan, asiakaskuntamme vaihdellessa aina pienyrittäjistä suuryhtiöihin. Avustamme myös yksityishenkilöitä. Toimintamme kehittyessä haemme Turun toimipisteeseemme lakimiestä.

Lue lisää
HAEMME MARKKINOINNIN TRAINEETA

Etsimme digimarkkinoinnista inspiroituvaa, idearikasta Markkinoinnin Traineeta Turun toimistoomme. Voisitko se olla sinä?

Lue lisää
PK-Yrittäjän kaupankäynnin perusteet - Koulutus 24.5.2018 Turussa

Yrittäjän tulisi tietää kaupankäynnin ja laskutuksen juridiset perusteet. Tule ottamaan nämä haltuun! Kevään kunniaksi järjestämme yrittäjille superedullisen koulutuksen kaupanteon juridiikasta! Huomioi myös alennus kahdelle!

Lue lisää
Visma vahvistaa laskutus- ja perintäpalveluiden liiketoimintaa yhdistämällä Visma Duetto Oy:n ja Visma PPG Oy:n

Visma Duetto Oy:n ja Visma PPG Oy:n yhdistyminen luo uuden, vahvemman toimijan laskutus- ja perintäpalvelumarkkinaan. Asiakkaat hyötyvät entistä kokonaisvaltaisemmasta ratkaisutarjonnasta.

Lue lisää
HAEMME ASIAKASNEUVOJAA

Toimintamme kasvaessa haemme nyt ASIAKASNEUVOJAA tavoitteelliseen tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä sisältää laaja-alaisen asiakaspalvelun puhelimitse ja sähköpostitse.

Lue lisää
ETSIMME PALKANLASKIJAA TURUN TOIMIPISTEESEEMME

Haemme Turkuun energistä palkkahallinnon asiantuntijaa huolehtimaan asiakkaidemme palkkahallinnosta.

Lue lisää
VIITE- JA VIIVÄSTYSKORKO PYSYVÄT ENNALLAAN

Korkolain mukainen viitekorko ajanjaksona 1.1.–30.6.2018 on 0,0 %. Viivästyskorko tänä ajanjaksona on siten 7,0 % vuodessa (viitekorko lisättynä korkolain 4 §:n mukaisella 7 prosenttiyksikön lisäkorolla).

Lue lisää