Nimitysuutisia.

Visma PPG Oy:ssä on aloittanut alkuvuodesta 2017 toiminnan kasvusta johtuen useampi uusi työntekijää. Uudet nimitykset tulevat vahvistamaan PPG:n myynti-, laskutus-, perintäyksikköjä. Lisäksi teimme kaksi uudelleen nimitystä.

Taina Hiitola on nimitetty Asiakkuuspäälliköksi 1.3.2017 alkaen. Tainalla on mm. yli 10-vuoden kokemus vaativista b-to-b asiantuntijatehtävistä Fonectan Avainasiakaspäällikkönä. Asiakkuuspäällikkönä Taina tulee vastaamaan osaltaan asiakasyritysten laskutusprosessien digitalisoinnista PPG:n myyntiorganisaatiossa pääkaupunkiseudulla. Tavoitteena on mm. kehittää asiakkaiden laskutusprosesseja entistä tehokkaampaan muotoon.

Tuomas Luhtala on nimitetty Asiakkuuspäälliköksi 1.3.2017 alkaen. Tuomas on toiminut vaativissa b-to-b ja b-to-c myynnin tehtävissä yli 15 vuotta . Asiakkuuspäällikkönä Tuomas tulee vastaamaan osaltaan asiakasyritysten laskutusprosessien digitalisoinnista PPG:n myyntiorganisaatiossa pääkaupunkiseudulla. Tavoitteena on mm. kehittää asiakkaiden laskutusprosesseja entistä tehokkaampaan muotoon.

Eetu Vattulainen on nimitetty Asiakkuuspäälliköksi 1.3.2017 alkaen. Eetulla on yli 6-vuoden kokemus vaativista b-to-b asiakaspalvelu- sekä asiantuntijatehtävistä. Asiakkuuspäällikkönä Eetu tulee vastaamaan osaltaan asiakasyritysten laskutusprosessien digitalisoinnista PPG:n myyntiorganisaatiossa pääkaupunkiseudulla. Tavoitteena on mm. kehittää asiakkaiden laskutusprosesseja entistä tehokkaampaan muotoon.

Kristian Lindén, Markkinointijohtaja 1.3.2017. Kristian vastaa jatkossa yhtiön markkinoinnista ja viestinnästä. Kristian on työskennellyt Visma PPG Oy:ssä elokuusta 2016 alkaen ja vastannut yhteistyökumppanuuksista ja asiakashankinnasta. Kristianilla on yli 10 vuoden kokemus media-alalta esimies ja asiantuntija tehtävissä.

Miika Varjonen, Myyntijohtaja 1.3.2017. Miika vastaa jatkossa yhtiön myyntiorganisaatiosta kokonaisuudessaan. Miika on työskennellyt Visma PPG Oy:ssä helmikuusta 2011 alkaen ja vastannut yhteistyökumppanuuksista ja asiakashankinnasta. Miikalla on yli 10 vuoden kokemus vaativista b-to-b asiantuntijatehtävistä.

Anni Maunu, asiakasneuvoja 30.1.2017 Annilla on yli 10 vuoden kokemus kaupan alalta asiakaspalvelutehtävistä, jonka lisäksi hän on toiminut myös myynnin esimiestehtävissä. Asiakasneuvojana Annin työhön kuuluu toimeksiantajien ja em. asiakasyritysten asiakkaiden neuvonta saatavienhallintaan liittyvissä asioissa.

Laura Kivekäs, asiakasneuvoja 1.2.2017. Lauralla on useamman vuoden kokemus matkailualan asiakaspalvelusta. Lisäksi Laura on toiminut markkinoinnin suunnittelutehtävissä ja vastannut sisällöntuottamisesta eri markkinointikanaviin. Asiakasneuvojana Lauran työhön kuuluu toimeksiantajien ja em. asiakasyritysten asiakkaiden neuvonta saatavienhallintaan liittyvissä asioissa.

Juuso Kalttonen, asiakasneuvoja 1.2.2017. Juusolla on kokemusta noin 5 vuoden ajalta Suomen suurimpiin operaattoreihin kuuluvan yrityksen asiakaspalvelutehtävistä. Juuso on toiminut myös kouluttajana. Asiakasneuvojana Juuson työhön kuuluu toimeksiantajien ja em. asiakasyritysten asiakkaiden neuvonta saatavienhallintaan liittyvissä asioissa.

Katri Mannonen, asiakasneuvoja 6.2.2017. Katrilla on useamman vuoden työkokemus ison ravintola-alan ketjun asiakaspalvelusta. Katrin opinnot talous- ja toimistopalveluiden alalta kauppaoppilaitoksessa ovat loppusuoralla. Asiakasneuvojana Katrin työhön kuuluu toimeksiantajien ja em. asiakasyritysten asiakkaiden neuvonta saatavienhallintaan liittyvissä asioissa.

Jenna Vaakanainen, asiakasneuvoja 1.3.2017. Jennalla on useamman vuoden työkokemus myynnin ja markkinoinnin asiakaspalvelusta. Jenna on työskennellyt yritysmyynnissä myös ulkomailla. Asiakasneuvojana Jennan työhön kuuluu toimeksiantajien ja em. asiakasyritysten asiakkaiden neuvonta saatavienhallintaan liittyvissä asioissa.

Kalle Ahvenjärvi, asiakasneuvoja 15.2.2017. Kalle työskentelee saatavienhallintapalveluissa osa-aikaisesti opiskelujensa ohella. Asiakasneuvojana Kallen työhön kuuluu toimeksiantajien ja em. asiakasyritysten asiakkaiden neuvonta saatavienhallintaan liittyvissä asioissa.

Lisätietoja:
Matias Mäenpää
Toimitusjohtaja
Visma PPG
matias.maenpaa@pappila-penkkala.fi
045-3428055

Takaisin