PPG JA PAJADATA ALOITTAA YHTEISTYÖN.

Visma PPG (PPG) ja Pajadata ovat solmineet yhteistyösopimuksen saatavienhallintapalveluiden hyödyntämisestä Xpaja -ohjelmiston lisäpalveluna.

Pajadata Oy on vuonna 1994 perustettu ohjelmistotalo, joka tarjoaa kokonaisvaltaiset ohjelmisto- sekä tilitoimistoratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille. Vuodesta 2009 Pajadata on kuulunut Tukholmassa päämajaansa pitävään Hantverksdata -konserniin. Emoyhtiö on Ruotsin markkinajohtaja rakentamisen ja talotekniikan ohjelmistoratkaisuissa.

”Pajadatan visio on aina ollut helpottaa asiakkaidemme arkea, mahdollistaa keskittyminen ydintekemiseen ja auttaa sitä kautta asiakkaitamme menestymään paremmin. Nykyään suurin osa asiakkaistamme käyttävät sähköistä laskutusta niin myynti- kuin ostoreskontrankin puolella. Ostolaskuilta rivit kopioidaan suoraan myyntilaskulle ja kun tunnit tulevat mobiilisovelluksen avulla suoraan työmailta, niin laskutus Xpajalla on nopeampaa, helpompaa ja tarkempaa. Kun lisäksi laskumäärät ovat yleisen taloustilanteen kohentumisen vuoksi kasvaneet, niin haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden ulkoistaa myös rahan kotiutumisen seuranta mahdollisine toimenpiteineen. Eli vapauttaa edelleen asiakkaidemme aikaa ydintekemiseen ja samalla varmistaa tehokas rahankierto” toteaa Pajadatan toimitusjohtaja John Alander.

Myös PPG:n toimitusjohtaja Matias Mäenpää iloitsee nyt solmitusta yhteistyösopimuksesta: ”Pajadata on yksi Suomen johtavista rakennusalalle, erityisesti putki- ja sähköurakoitsijoille, ohjelmistoja tarjoavista yrityksistä. Harvalla toimialalla tarve ja hyödyt tehokkaalle saatavienhallintapalvelulle ovat niin isot kuin rakennusalalla. Voisi sanoa, että tämä on kahden oman alansa pioneerin liitto ja olen todella iloinen siitä, että voimme yhdessä helpottaa Xpajaa käyttävien yli 1200 yrityksen arkea ja samalla vahvistaa heidän toimintaansa ja kilpailuasemaansa varmistamalla rahan nopea kierto”.

Lisätiedot:
Per-Erik Breitholtz, Aluepäällikkö, Visma PPG Oy 044 724 6588
Eetu Vattulainen, Asiakkuuspäällikkö, Visma PPG Oy 050 414 1311

Takaisin

Haluatko oppia lisää perinnästä? Lataa maksuton perintäopas

Perinnän pikaoppaasta saat kokonaiskuvaa perinnästä sekä arvokkaita vinkkejä, joilla voit tehostaa ja kehittää oman yrityksesi toimintaa.

Lataa opas