Visma Netvisor -asiakkailla mahdollisuus ulkoistaa laskutusprosessin koko arvoketju.

Visma Netvisor -asiakkailla on mahdollisuus ulkoistaa laskutusprosessin koko arvoketju yhdellä napin painalluksella. Tämä tarkoittaa yrityksen toimintaan merkittäviä resurssisäästöjä sekä rahankierron nopeuttamista.

Laskutus ja maksuvalvontapalveluiden avulla yritys voi keskittää resurssinsa omaan liiketoimintaansa ja siirtää kaikki laskutukseen, maksuvalvontaan ja perintään liittyvät toimenpiteet PPG:n tehtäväksi. Laskujen lähetyksen lisäksi PPG valvoo suoritukset asiakkaan puolesta ja tilanteissa, jossa laskua ei makseta, PPG tekee yrityksen puolesta myös tarvittavat maksuhuomautus- ja perintätoimenpiteet. Asiakasyhteydenotot ohjataan tekemään PPG:n asiakaspalveluun.

PPG:n asiantuntijat tulevat olemaan yhteydessä yritykseenne kuluvan vuoden 2017 aikana. Suosittelemme kuitenkin pyytämään yhteydenotto viipymättä, mikäli haluat kuulla mahdollisuuksista ensimmäisten joukossa. Jätä yhteydenottopyyntö tästä >>

Webinaari 19.4. klo 14:30

Mitä koko laskutusprosessin ulkoistaminen tarkoittaisi Netvisor asiakkaalle?

Ilmoittaudu tästä

Vastuulliset asiantuntijat - Visma PPG:

Miika Varjonen, Myyntijohtaja 050 365 4996
Tuomas Luhtala, Asiakkuuspäällikkö 050 598 4100
Taina Hiitola, Asiakkuuspäällikkö 040 568 7924
Tero Salminen, Asiakkuuspäällikkö 045 205 7144

Takaisin

Haluatko oppia lisää perinnästä? Lataa maksuton perintäopas

Perinnän pikaoppaasta saat kokonaiskuvaa perinnästä sekä arvokkaita vinkkejä, joilla voit tehostaa ja kehittää oman yrityksesi toimintaa.

Lataa opas