Toimitusjohtajan tervehdys.

Meillä PPG:llä alkuvuosi on ollut vaatimattomastikin sanottuna vauhdikas. Helmikuun puolivälissä julkistimme yrityskaupan, jossa PPG tuli osaksi Visma –perhettä. Neuvotteluissa tärkeää oli, että voimme jatkossakin toimia itsenäisenä yhtiönä. Ilokseni voin todeta, että tämä on toteutunut. Samalla noin 50.000 Visman yritysasiakasta Suomessa on saanut järjestelmiinsä mahdollisuuden hyödyntää PPG:n nykyaikaisia laskutus- ja maksuvalvontapalveluita. Lisäksi Visman asiakkaat voivat PPG:n avulla käyttää kokonaisvaltaisia lakiasiainpalveluita saman katon alla. Palaute on ollut todella positiivista.

It´s all about people

Olemme kasvaneet viime vuosina kiitettävää vauhtia. Kasvu huomioitiin mm. Kauppalehden Kasvajat - listauksessa, jossa sijoituimme Länsi-Suomen 30 kovimman kasvajan joukkoon. Kasvu vaatii kykyä erottautua. Lähes kaikki toimialat ovat äärimmäisen kilpailtuja, miten sitten erottautua joukosta?

Käytännössä ainut, jota liiketoiminnassa ei voi kopioida on yrityksen kulttuuri. Myös meillä vahvuutemme on aina ollut organisaatiomme ihmiset. Ja kulttuuri syntyy nimenomaan ihmisistä. PPG ei pyri olemaan työpaikka kaikille, vaan harkitsemme rekrytoinnissa vahvasti uuden henkilön sopivuutta yrityksemme kulttuuriin. Tällaista ajattelutapaa haluan suositella jokaiseen yritykseen. Pelkkä substanssi ei voi olla rekrytoinnin perusta.

Meidän kulttuuristamme löydän avoimuutta, auttamishalua sekä kykyä oppia ja luoda uusia asioita. Kulttuurin seurauksena pystymme palvelemaan ketterästi ja muuttumaan tarpeen mukaan. Haluamme kasvaa ja kehittyä myös jatkossa. Tulemme myös panostamaan loppuvuonna entistä enemmän asiakaskokemukseen. Kiitos alkuvuodesta kaikille PPG:läisille, asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja muille PPG:n matkassa kulkeville.

Terveisin,
Matias Mäenpää

Takaisin

Haluatko oppia lisää perinnästä? Lataa maksuton perintäopas

Perinnän pikaoppaasta saat kokonaiskuvaa perinnästä sekä arvokkaita vinkkejä, joilla voit tehostaa ja kehittää oman yrityksesi toimintaa.

Lataa opas