ETSIMME PALKANLASKIJAA TURUN TOIMIPISTEESEEMME.

Haemme Turkuun energistä palkkahallinnon asiantuntijaa huolehtimaan asiakkaidemme palkkahallinnosta.

Tarjoamme kokopäiväisen, toistaiseksi voimassa olevan sekä mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää ja syventää ammattitaitoa.

Toimit osana tiimiä ja työtehtävässä otat vastuun asiakasyritystesi palkanlaskennasta sekä siihen liittyvästä raportoinnista. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kokemusta palkanlaskennan työtehtävistä, työlainsäädännön ja useamman työehtosopimuksen hallintaa, tarkkuutta, vastuunkantokykyä sekä erinomaisia tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.

Mikäli kiinnostuit, lisätietoja tehtävästä antaa Katja Saarinen 044 724 6532 (arkisin klo 10-14).

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen katja.saarinen@vismappg.fi, 11.2.2018 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kiitos jo etukäteen hakemuksestasi!

Visma PPG Oy

Visma PPG Oy on taloushallintoon, saatavienhallintaan ja lakipalveluihin erikoistunut yritys. Vuonna 1993 perustetun yhtiön pääkonttori on Turussa ja muut toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Porissa. Visma PPG työllistää 80 työntekijää, ja vuonna 2016 liikevaihto oli 4,7 miljoonaa euroa. Kotisivut: www.vismappg.fi

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua (n. 850 milj. euroa). Kotisivu: www.visma.fi

Takaisin

Haluatko oppia lisää perinnästä? Lataa maksuton perintäopas

Perinnän pikaoppaasta saat kokonaiskuvaa perinnästä sekä arvokkaita vinkkejä, joilla voit tehostaa ja kehittää oman yrityksesi toimintaa.

Lataa opas