Visma vahvistaa laskutus- ja perintäpalveluiden liiketoimintaa yhdistämällä Visma Duetto Oy:n ja Visma PPG Oy:n

Visma Duetto Oy:n ja Visma PPG Oy:n yhdistyminen luo uuden, vahvemman toimijan laskutus- ja perintäpalvelumarkkinaan. Asiakkaat hyötyvät entistä kokonaisvaltaisemmasta ratkaisutarjonnasta.

Laskutus- ja perintäpalvelut ovat strategisesti tärkeitä liiketoiminta-alueita Vismalle. Visma osti Duetto Groupin vuonna 2013 ja 60 prosenttia Pappila Penkkala Groupin (PPG) osakkeista vuonna 2017. Visma on nyt ostanut loput 40 prosenttia PPG:n osakkeista ja yhdistää Visma Duetto Oy:n ja Visma PPG Oy:n yhdeksi, uudeksi Visma-yhtiöksi. Yhdistyminen on luonnollinen jatkumo määrätietoiselle kasvustrategialle.

Visma Duetto ja Visma PPG ovat molemmat menestyneitä yrityksiä liiketoiminta-alueellaan. Yritykset tarjoavat samankaltaisia palveluja samassa markkinassa, mutta niillä on erilaiset vahvuudet, jotka täydentävät toisiaan. Fuusion kautta syntyy merkittävä toimija, jossa yhdistyy molempien vahvuudet. Uusi Visma-yhtiö pystyy tarjoamaan asiakkailleen ratkaisuja entistä kokonaisvaltaisemmin laskutuksen, saatavienhallinnan ja juridiikan osa-alueilla.

Asiakkailla on yhä useammin tarvetta koko laskutusprosessin tehostamiselle ja automatisoinnille. Fuusion avulla asiakkaille pystytään tarjoamaan kattavammin palveluja koko laskutuksen elinkaaren hallintaan, laskun lähetyksestä maksusuoritukseen asti. Näin yritykset tehostavat rahankiertoa ja sen ennustettavuutta entisestään.

Visma PPG Oy:n toimitusjohtaja Matias Mäenpää on nimitetty yhdistymisestä syntyvän Visma-yhtiön toimitusjohtajaksi. Yhtiö tulee toimimaan Visman itsenäisenä tytäryhtiönä.

”Tulemme panostamaan synergioiden hyödyntämiseen ja sitä kautta liiketoiminnan vahvaan kasvuun. Uuden yhtiön myötä luomme merkittävän toimijan, joka on jo nyt yksi suurimmista pk-sektorilla. Yhdessä pystymme tuottamaan huomattavaa lisäarvoa sekä olemassaoleville että uusille asiakkaille ja palvelemaan heitä entistä paremmin. Yhdistyminen luo myös uusia mahdollisuuksia työntekijöillemme”, kertoo Visma PPG Oy:n toimitusjohtaja Matias Mäenpää.

Lisätietoja:
Matias Mäenpää, toimitusjohtaja, Visma PPG Oy, +358 45 342 8055

Takaisin

Haluatko oppia lisää perinnästä? Lataa maksuton perintäopas

Perinnän pikaoppaasta saat kokonaiskuvaa perinnästä sekä arvokkaita vinkkejä, joilla voit tehostaa ja kehittää oman yrityksesi toimintaa.

Lataa opas