PK-Yrittäjän kaupankäynnin perusteet - Koulutus 24.5.2018 Turussa

Yrittäjän tulisi tietää kaupankäynnin ja laskutuksen juridiset perusteet. Tule ottamaan nämä haltuun! Kevään kunniaksi järjestämme yrittäjille superedullisen koulutuksen kaupanteon juridiikasta! Huomioi myös alennus kahdelle!

Tässä koulutuksessa käydään läpi pk-yrittäjän kaupankäynnin juridiset perusteet B2B-kaupassa. Saat perustiedot sopimuksista ja irtaimen kaupasta sekä reklamaatioiden käsittelystä ja riitaisen laskusaatavan kotiuttamisesta. Koulutus on käytännönläheinen ja sopii kaikille laskutuksella kauppaa käyville pk-yrittäjille.

Kevään kunniaksi koulutus on nyt hyvin edulliseen hintaan vain 199 euroa (alv 0%). Mikäli yrityksesi käyttää jonkin Visma-konsernin yhtiön palveluita, saat koulutuksen nyt hintaan 155 e (alv 0%). Mikäli ilmoitat samalla yrityksestäsi kaksi osallistujaa, saatte koulutuksen yhteishintaan 300 e! (alv 0%). Koulutuksen normaalihinta on 300 e/osallistuja.

Kouluttajina varatuomari Anni Liukka ja lakimies Josefiina Luoma.

Koulutus on 24.5.2018 klo 13-16 Visma Duetto Oy:n tiloissa osoitteessa Yliopistonkatu 31, 20101 Turku.

Ilmoittaudu tästä mukaan.

Miten teen sopimuksen?

Koulutuksen ensimmäinen osuus koostuu sopimusoikeuden pääpiirteistä tilanteissa, joissa tavara myydään laskulla. Osuudessa käydään läpi mm. sopimuksen syntyminen, valtuutus, pätemättömyys sekä sopimuksen osapuolet ja se, kuka vastaa sopimusvelvoitteista ja on maksuvelvollinen laskulle. Lisäksi lyhyesti käydään läpi tarjouksen tekemiseen liittyvät perusteet sekä kaupan peruuttamiseen liittyviä seikkoja.

Irtaimen kaupan perusteet.

Toisessa osuudessa käydään läpi irtaimen kaupan perusteet sekä kauppaan liittyvät virhetilanteet ja niiden seuraamukset. Osuudessa esitellään kaupan perusteet sekä ostajan mahdollisuudet pidättäytyä kauppahinnan maksamisesta sekä vaatia vahingonkorvausta tai hinnanalennusta kauppalain mukaan.

Miten toimia, jos laskusaatava riitautetaan?

Kolmannessa osuudessa käsitellään sitä, mikä on reklamaatio sekä sitä, miten reklamaation kanssa tulisi toimia, jotta laskusaatava saataisiin kotiutettua kassaan mahdollisimman nopeasti. Koulutuksen avulla saat käytännön vinkkejä siihen, miten laskusaatava saadaan mahdollisimman nopeasti ja hyvin hoidettua. Samalla käydään läpi tuomioistuin prosessia saatavan saamiseksi ulosottokelpoiseksi.

Koulutus sisältää iltapäiväkahvin ja sämpylän.

Kouluttajat, VT Anni Liukka ja OTM Josefiina Luoma, ovat erikoistuneet sopimuksiin, laskutukseen sekä perintään liittyvään juridiikkaan ja omaavat siitä vahvan kokemuksen. Molemmat työskentelevät Visman lakipalveluissa.

Tule nyt mukaan! Tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä mukaan.

Takaisin

Haluatko oppia lisää perinnästä? Lataa maksuton perintäopas

Perinnän pikaoppaasta saat kokonaiskuvaa perinnästä sekä arvokkaita vinkkejä, joilla voit tehostaa ja kehittää oman yrityksesi toimintaa.

Lataa opas