HAEMME LAKIMIESTÄ TURUN TOIMIPISTEESEEMME.

Olemme turkulainen 17 hengen lakiasiaintoimisto ja toimimme osana yrityspalvelutalo Visma PPG ja Visma Duetto Oy:tä, sekä Visma-konsernia.

Toimeksiantomme painottuvat riidanratkaisuun sekä liikejuridiikkaan, asiakaskuntamme vaihdellessa aina pienyrittäjistä suuryhtiöihin. Avustamme myös yksityishenkilöitä.

Toimintamme kehittyessä haemme Turun toimipisteeseemme lakimiestä.

Hakemus ja lisätiedot löytyvät alla olevasta linkistä.

Täytä hakemus

Visma PPG Oy

Visma PPG Oy on taloushallintoon, saatavienhallintaan ja lakipalveluihin erikoistunut yritys. Vuonna 1993 perustetun yhtiön pääkonttori on Turussa ja muut toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Porissa. Visma PPG työllistää 80 työntekijää, ja vuonna 2016 liikevaihto oli 4,7 miljoonaa euroa. Kotisivut: www.vismappg.fi

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua (n. 850 milj. euroa). Kotisivu: www.visma.fi

Takaisin

Haluatko oppia lisää perinnästä? Lataa maksuton perintäopas

Perinnän pikaoppaasta saat kokonaiskuvaa perinnästä sekä arvokkaita vinkkejä, joilla voit tehostaa ja kehittää oman yrityksesi toimintaa.

Lataa opas