Asiakkaitamme

Asiakkaidemme kokemuksia - Visma PPG

1
Uunisepät

Olemme käyttäneet vuosikausia PPG:n perintä- ja lakipalveluita. Asiat hoituvat mallikkaasti ja joustavasti – olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön.

Uunisepät
1
LähiTapiola

PPG:n räätälöidyillä saatavienhallintapalveluilla on ollut merkittävä etu liiketoimintaamme. Arvostamme joustavaa ja asiakaslähtöistä asennetta - myös kotimaisuus on plussaa.

LähiTapiola
1
Maalarimestarien Oy

Pitkän pohdinnan jälkeen päädyimme ulkoistamaan laskujemme lähettämisen ja maksuvalvonnan sekä perinnän PPG:lle. Olimme alussa huolissamme miten asiakkaamme suhtautuvat tähän muutokseen, koska monella oli tapana jättää meidän laskujen maksut myöhäiseksi. Ilolla voidaan todeta, että muutos sujui odotettua paremmin ja alkuvaiheessa PPG jousti toiveidemme mukaan. Saatavamme kotiutuvat nyt nopeammin ja meidän kustannussäätö laskujen lähettämisessä ja saatavien perinnässä on huomattava.

Maalarimestarien Oy
1
Sairaala NEO

Perintäprosessimme on selkiintynyt ja perintä nopeutunut. Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön PPG:n kanssa.

Sairaala NEO
1
Citymarket Skanssi

Laskutuspalvelun käyttö on tuonut meille kaupan laskutukseen suoraviivaisuutta ja tehokkuutta laskujen maksuvalvontaan. Säästetyn ajan käytämme muihin töihin.

Citymarket Skanssi
1
Fundu Oy

Visma PPG on tarjonnut meille aidosti tarpeisiimme räätälöidyn palvelun saataviemme hallintaan, mikä on vapauttanut omia resurssejamme muuhun työhön ja tuonut lisäarvoa omaan palveluumme. Asiointi PPG:n kanssa on sujuvaa ja luottamusta herättävää.

Fundu Oy
1
Tamhockey Oy

Palvelu tuo meille paljon lisähyötyjä sekä on todella helppokäyttöinen. Laskutus sujuu vaivatta ja seurantakin helppoa tarkkojen ja automaattisten tapahtumien kirjaamisten ansiosta. Asiakaspalvelu on loistavaa ja sieltä tarvittaessa apua saa nopeasti.

Tamhockey Oy
1
Lääkäriasema Diacor Turku

Visma PPG Oy on kokonaisvaltainen kumppanimme, jolta saamme erinomaista tukea.

Lääkäriasema Diacor
1
Puuha Group Oy

PPG:n kautta saamme säännöllistä apua juridisissa asioissa. Saamme lakimiehemme kiinni joustavasti ja asioihin reagoidaan nopeasti. Olemme erittäin tyytyväisiä.

Puuha Group Oy
1
FC TPS Oy

Nyt kun laskutus hoituu Anders Managerilla niin meidän työntekijöillä on huomattavasti enemmän aikaa tehdä muita tehtäviä.

FC TPS Oy
1
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti

Valitsimme Visma PPGin yhteistyökumppaniksemme laskutuksessa ja perinnässä. Nyt lähetämme tilaukset tiedostona heille laskutettavaksi. PPG hoitaa hommat siitä eteenpäin. Pk-yritykselle on tärkeää karsia rutiinityöt mahdollisimman vähiin. Meidän tehtävämme on tehdä kiinnostavaa lehteä kaikkiin toimipaikkoihin Varsinais-Suomessa - ja siihen on jäänyt enemmän aikaa.

Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
1
Harjattula Golf Oy

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä PPG:n laskutus- ja perintäpalveluihin. Saataviemme perintäprosessi on noussut uudelle tehokkuuden tasolle ja ongelmatilanteissa ratkaisu on vain yhden puhelinsoiton päästä.

Harjattula Golf Oy
1
Fixus Kangasala

Palvelunne on todella hyvä, suuri stressi pudonnut harteilta kun ei tarvitse huolehtia hitaasti maksavista asiakkaista. Rahat tulevat tilille reippaammin kuin aiemmin. Soitettaessa puheluun vastaa ihminen, joka ei laita jonottamaan vaan on heti kartalla ja tietää mitä asiakas tarkoittaa. Asioista puhutaan niin, että tavallinenkin ihminen ymmärtää, eikä käytettä näppärää ammattisanastoa. Myös sähköpostitse asiat hoituvat joustavasti.

Fixus Kangasala
1
Oili Jalonen Oy

Visma PPG on ollut aktiivinen kehittämään ja tarjoamaan palveluita laskutukseen ja perintään. PPG on osannut asettua yrittäjän asemaan ja räätälöinyt tuotteensa sellaisiksi, että niillä on todellista lisäarvoa asiakkaalle.

Oili Jalonen Oy
1
Palanto Oy

Olen ollut erittäin tyytyväinen laskutuksen vaivattomuuteen. Ongelmatilanteissa asiakaspalvelu on toiminut nopeasti ja perusteellisesti. Koko paketti on loistava!

Palanto Oy
1
Grolls Oy

Ulkoistimme laskutus- ja perintäpalvelun PPG:lle vapauttaaksemme myymälöiden resursseja ydinliiketoimintaamme. Olemme olleet tyytyväisiä PPG:n palveluun ja toimintamme tehokkuus on kasvanut laskutuksesta ja perinnästä vapautuneiden työtuntien muodossa.

Grolls Oy
1
Vevex Oy

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä PPG:n rahoitus- ja laskutuspalveluihin. Laskujen lähettäminen on nopeaa, seuranta helppoa ja rahoituspalvelu tukee hyvin liiketoimintaamme. Suosittelen lämpimästi 5/5.

Vevex Oy
1
Sonemar Oy

Harkinnan jälkeen päädyimme ulkoistamaan laskujemme lähettämisen ja maksuvalvonnan sekä perinnän PPG:lle. Saataviemme kotiutuminen on nopeutunut ja perintä tehostunut. Maksuvalvonnan ulkoistaminen on osa nykypäivän riskienhallintaa.

Sonemar Oy
1
Canvas Oy

PPG:n tarjoama vaihtoehto laskujen rahoituksesta on ollut meille todella loistava mahdollisuus. Olemme saaneet vuonna 2016 yrityksemme liikevaihdon lähes 20% kasvuun ja sen on osaltaan mahdollistanut juuri tämä kassankierron ratkaiseva nopeutuminen. Palvelu on hyötyyn nähden edullinen, se on vaivaton sekä meille, että asiakkaille ja raportointi kirjanpitoon kattava.

Canvas Oy
1
GasOne Oy

Yhteistyö Visma PPGin kanssa on ollut helppoa ja mutkatonta!

GasOne Oy
1
Piketa Oy

Epävarmat saatavat ovat pienentyneet. Järjestelmä on helppo käyttää, eli toimii automaattisesti. Perintääkin tulee tehtyä, kun se on automaattista.

Piketa Oy
1
Bucco Oy

PPG on tärkeä ja kiinteä osa yritystoimintaamme. Yhteistyö on erittäin saumatonta ja sujuvaa ja pidämmekin PPG:tä kuin osana omaa yritystämme. PPG:n korkea osaamisen taso näkyy meillä myös positiivisena tuloskehityksenä.

Bucco Oy
1
Ravintola Mami

Tilitoimisto suositteli Anders Manageria. Kahden päivän päästä meillä oli käytössä automatisoitu ja helppokäyttöinen laskutuspalvelu millä voimme lähettää myös verkkolaskuja.

Ravintola Mami
1
Herkkunuotta Oy

Olemme olleet todella tyytyväisiä koko yhteistyömme ajan. Palvelu on kokonaisvaltaista, nopeaa ja henkilökohtaista. Suosittelemme lämpimästi.

Herkkunuotta Oy
1
JPS Koskela

Laskutuspalvelu on vapauttanut resurssejamme ydinliiketoimintaamme. Lisäksi pääoman kierto on nopeutunut huomattavasti. Ulkoistus on onnistunut yli odotusten.

JPS Koskela
1
Herrainpukimo

Anders Managerin avulla saimme käyttöön heti firmaa perustaessa sujuvan laskutusohjelmiston. Järjestelmä sopii hyvin myös mittakeikoille, jolloin mittapuvun tai -paidan ostopäätöksen voi tehdä paikan päällä ja raha-asiat hoituvat kotiin tulevalla laskulla jälkikäteen.

Herrainpukimo
1
Kurko-Koponen Oy

Olen todella tyytyväinen PPG:n perintäpalveluihin. Palvelun avulla saan saatavat perittyä ja voin keskittyä oleelliseen.

Kurko-Koponen Oy
1
Empore Oy

Otettuamme käyttöömme PPG:n perintäpalvelut parani palvelutaso ja joustavuus asioinnissa merkittävästi. Asiat saa hoidettua vaivattomasti ja henkilökohtaisesti sekä mahdollisesta perintätavasta voi sopia tapauskohtaisesti.

Empore Oy