Veloituksettomat maksumuistutukset yritykselle

Maksavatko asiakkaat laskunsa maksuehtojen mukaisesti? Visma PPG huolehtii maksumuistutuksien lähetyksistä ilman yrityksellesi aiheutuvia kustannuksia.

Visma PPG automatisoi maksumuistutukset lähtemään ajallaan.

Ammattimaisesti hoidetut maksumuistutukset ovat avainasia, jotta yrityksesi voi kotiuttaa erääntymässä olevat saatavansa ja huolehtia myyntilaskujensa tilasta. Ajoissa lähetetty maksuhuomautus viestittää asiakkaille, että saatavia valvotaan ja ne tulee suorittaa. Tämä toimintatapa tukee myös ammattimaista yrityskuvaa.

Visma PPG automatisoi maksumuistutukset lähtemään ajallaan, ja mikä parasta - ilman kustannuksia yrityksellesi! Korkokulut, joita asiakkaasi eivät ole ennen mahdollisesti maksaneet, tilitetään yrityksellesi vähentämättöminä.

Tehokkuutta maksumuistutusten lähettämiseen

Jokainen perinteisesti itse hoidettu maksumuistutuksen lähetys vaatii yritykseltäsi resursseja ja synnyttää kustannuksia. Älä enää lähetä itse tehottomia maksumuistutuksia asiakkaille, jotka vitkuttelevat maksujen kanssa kohtuuttoman kauan ja hidastavat yrityksesi kassavirtaa.

Visma PPG lähettää yrityksesi maksumuistutukset veloituksetta ja vapauttaa kallisarvoisia resursseja ydinosaamiseen ja tuottavampiin tehtäviin. Avullamme tehostat asiakkaidesi maksamista ja kotiutat saatavasi ennen suosituimman kesälomakauden alkamista.

Vaikutat asiakkaidesi maksukäyttäytymiseen myös ennaltaehkäisevästi osoittaessasi, että maksuvalvonnasta huolehtii uskottava ja palveleva perintätoimisto.

Ota yhteyttä ja hyödynnä osaamisemme yrityksesi laskutuksen tehostamisessa!

Takaisin

Haluatko oppia lisää perinnästä? Lataa maksuton perintäopas

Perinnän pikaoppaasta saat kokonaiskuvaa perinnästä sekä arvokkaita vinkkejä, joilla voit tehostaa ja kehittää oman yrityksesi toimintaa.

Lataa opas