Visma PPG hinnasto

Laskutuspalvelun hinnat

Yksinkertaisen hinnoittelumme ansiosta voit karsia kaikki turhat kulut ja maksat vain käytön mukaan. Palvelussa ei ole lainkaan kiinteitä ylläpito- tai avauskustannuksia – maksat vain lähetettyjen laskujen määrän mukaisesti.

Laskujen lähetysmaksut laskutetaan jälkikäteen todellisen käytön mukaan.

0€

Avausmaksu

0€

Vuosimaksu

0€

kk-maksu

Täyttämällä henkilökohtaisen yrityssähköpostiosoitteen ja arvion kuukausittaisesta laskujen kappalemäärästä, saat suuntaa antavan hinnan laskujen lähetyksestä.

Yrityksen laskutusvolyymi / kk
Yrityksen sähköpostiosoite

Miksi automatisoitu laskutuspalvelu?

Huolettomampaa laskutusta lähetyksestä maksusuoritukseen!

Säästä ajassa

Paperilaskun lähettämiseen ja prosessointiin kuluu aikaa: kuoren avaaminen, laskutietojen hakeminen, tulostus,kuoritus, lähetys ja valvonta. Visma PPG avulla edelle mainitut työt poistuvat.

Säästä lähetyskuluissa

Laskun lähettämisen kustannukset koostuvat materiaaleista ja ajan käytöstä: paperi, kuori, tulostin, muste ja postimerkki. Yhteensä yhteen laskuun kuluu keskimäärin jopa 5 euroa, ilman henkilöstön ajankäyttöä. Visma PPG avulla vähennät kustannuksia!

Tehosta laskutustoimintaa

Visma PPG hinnoittelu perustuu lähettämiesi laskujen kappalemäärään – minne tahansa maailmassa. Rahallisten säästöjen lisäksi poistat myös laskutuksen manuaalisesta käsittelystä johtuvat virheet ja viiveet.

Katso video hyödyistä

6 konkreettista hyötyä laskutuspalvelusta.