Miksi PPG Manager?

Lue mitä hyötyjä saat käyttämällä PPG Manager laskutusohjelmaa.

Tietosi ovat tallessa

Lasku- ja asiakastietosi ovat turvassa automaattisesti ja jatkuvasti varmuuskopioiduilla palvelimilla.

Siellä missä sinäkin

Toimii nettiselaimessa. Tietosi ovat aina mukanasi.

Ei kiinteitä kk-maksuja

Maksat vain tehdyistä laskuista. Mitään kiinteitä kustannuksia ei ole - raportointi sekä laskutusohjelmiston käyttö on siis täysin maksuton.

Helppokäyttöinen

Monipuolisista ominaisuuksistaan huolimatta PPG Manager® -laskutuspalvelu on erittäin helppokäyttöinen: syötät vain laskun tiedot ja järjestelmä hoitaa loput.

Helpotusta kirjanpitoon

Kun otat PPG Managerin® käyttöön, voit unohtaa erilliset kirjanpito-ohjelmat. Laskutusohjelma soveltuu yrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttöön – kirjanpitäjille voi luoda järjestelmään omat tunnukset sopivilla käyttöoikeuksilla!

Luottotietojen tarkastus suoraan laskutusohjelmasta

Henkilö- ja yritysasiakkaiden luottotiedoilla minimoit laskutukseen liittyvät riskit. Raportit saat kätevästi suoraan laskutusohjelmasta.

Tehokas maksuvalvonta

PPG Manager® -laskutusohjelman avulla yritys voi keskittää resurssinsa täysin omaan liiketoimintaansa ja siirtää kaikki laskutukseen ja maksuvalvontaan liittyvät toimenpiteet tehtäväksemme. Ei enää erillisiä kalliita perintäpalveluita!

Asiakas- ja tuoterekisterit helposti laskutusohjelmaan.

Voit viedä rekisterit helposti yleisimpiin tiedostomuotoihin (HTML, PDF, CSV, Excel). Halutessasi siirrämme asiakas- ja tuotetiedot vanhasta laskutusohjelmastasi PPG Manageriin.

Vastaanota ostolaskut sähköisesti

PPG Manager® -laskutusohjelman avulla ostolaskut saapuvat sähköisenä suoraan järjestelmään ja käyttöoikeuden saavat henkilöt voivat tarkastella ostolaskujen tietoja kätevästi ja samanaikaisesti.

Lataa ilmainen opas laskutukseen!

Tämän oppaan avulla voit tutustua PPG Managerin käyttöön ja yleisimpiin toiminnallisuuksiin. Tervetuloa helpon laskutuksen maailmaan!

Teemme sen helpoksi

Kokeile 30 päivää!

Kokeilujakson ajalta laskujen lähetyksestä ei veloiteta hinnaston mukaisia laskutus- ja maksuvalvontapalvelun veloituksia. Kokeilujakson lähestyessä päättymistä saat ilmoituksen laskutusohjelmaan.

Laskutusohjelman käyttöönotto

Täytä tilauslomake ja saat maksuttomat tunnukset muutaman minuutin kuluessa sähköpostiisi.

Kokeilujakson päättyminen

Kokeilujakson lähestyessä päättymistä saat ilmoituksen laskutusohjelmaan. Voit jatkaa laskutusohjelman käyttöä sopimusehtojen ja veloitusten mukaisesti ilman erillistä ilmoitusta.

Laskutusohjelma PPG Manager

Mikä on PPG Manager?

Yleisimmät kysymykset laskutusohjelmasta.

PPG Manager® on ilmainen laskutusohjelma, saat sen siis käyttöösi täysin maksutta. Laskutusohjelmistoon integroitu laskutuspalvelu on hinnoiteltu erittäin asiakasystävälliseksi.

Laskutus perustuu yrityksesi kuukausittaisten laskujen todelliseen kappalemäärään eli maksat vain palvelumme käytöstä. Mitään kiinteitä kustannuksia ei ole - raportointi sekä laskutusohjelmisto ovat siis täysin maksuttomia. Maksat vain tehdyistä laskuista.

Postitus- sekä materiaalikustannukset sisältyvät hinnastoomme. Kysy lisää hinnoittelustamme yritykseenne ottamalla yhteyttä!

Laskuissa ilmoitetaan tiliyhteystietoina asiakasvaraintili, jota seuraamme asiakkaan puolesta. Valvomme asiakasvaraintilille tehtyjä suorituksia reaaliaikaisesti, jolloin maksuvalvonta on ajantasaista ja toimenpiteet maksulaiminlyöntitilanteissa tehdään viiveettömästi.

Kun haluat PPG Manager® -laskutusohjelman käyttöösi, tilaa vain tunnukset painamalla "Aloita ilmainen käyttö" -nappia.

PPG Manager sopii kaikenlaisille yrityksille ja yhdistyksille. Järjestelmän käyttöönotto vaatii vain y-tunnuksen ja pankkitilin.

Kyllä on. Voit tarkastella ohjetta ja tarvittaessa tulostaa sen tästä linkistä.

Asiakkaitamme

PPG Manager -laskutusohjelmaa käyttävät lukuisat pienet ja keskisuuret yrittäjät ympäri maata.

Laskutusohjelman hinnoittelu

PPG Managerin käyttöönotto on maksutonta, eikä palveluun rekisteröitymisestä seuraa yrityksellesi kiinteitä kustannuksia. Maksat vain lähettämistäsi laskuista – kaikki muut laskutuspalvelumme ominaisuudet ovat käytössäsi ilmaiseksi.

Kokeilujakson ajalta laskujen lähetyksestä ei veloiteta alla olevan hinnaston mukaisia laskutus- ja maksuvalvontapalvelun veloituksia!

Perustuu yrityksen kuukausittaisten laskujen kappalemäärään.

 • Ei kiinteitä kk -maksuja
 • Maksumuistutus
 • Maksuvaatimus
 • Oik.perintä

2,17-2,88€

Lue lisää

Perustuu yrityksen kuukausittaisten laskujen kappalemäärään.

 • Ei kiinteitä kk -maksuja
 • Maksumuistutus
 • Maksuvaatimus
 • Oik.perintä

kysy tarjous

Lue lisää

Mitä meistä sanotaan

Asiakkaiden kommentteja PPG Manager laskutusohjelmasta.

Palvelu on nopeaa ja asianmukaista. Yksi murhe vähemmän, kun on käytössä hyvä laskutusohjelma verkossa.

Kuljetus HJK Oy

PPG Manager -ohjelmiston avulla olemme pystyneet tehostamaan liiketoimintaprosessejamme ja ennen kaikkea säästämään työaikaa ulkoistamalla laskutuksemme. Ohjelmiston ehdoton vahvuus on sen joustavuus. Voimme lämpimästi suositella palvelua myös muille yrityksille.

Visiotech Oy

Nyt kun laskutus hoituu PPG Managerilla niin meidän työntekijöillä on huomattavasti enemmän aikaa tehdä muita tehtäviä.

FC TPS Oy

PPG Manageria on ollut helppo oppia käyttämään. Hyvä etu on myös se, että koska ohjelma toimii verkossa, niin sitä voi käyttää missä ja milloin vain!

Competition & Sales CS Oy

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Avattuasi tunnukset saat käyttäjätunnuksesi sähköpostiisi. Tervetuloa helpon laskutuksen maailmaan!

Yhteystiedot

PPG Manager Oy on erikoistunut yritysten taloushallintoprosessien helpottamiseen.

Yrityksen taustalla on Visma PPG Oy, jolla on yli 20 vuoden kokemus saatavienhallintapalveluista. PPG Manager Oy:ssä yhdistyvät saatavienhallinnan ammattilaisuus ja nykyaikaisin tietotekniikka-osaaminen tavalla, jolla asiakkaamme pystyvät maksimaalisesti vapauttamaan resurssejaan ja turvaamaan saataviensa kotiuttamisen.

 • Tekninen tuki: 02 233 6160, support@vismappg.fi
 • Asiakaspalvelu: 029 080 6575, asiakaspalvelu@vismappg.fi
 • Myynti: 029 080 6565, myynti@vismappg.fi

Asiakaspalvelu klo 8:00-16:00