Laskutusohjelma PPG Manager®

Laskutusohjelma PPG Manager®

Tytäryhtiömme kautta saat halutessasi myös käyttöösi PPG Manager® -laskutusohjelman, jonka avulla on mahdollista automatisoida yrityksen laskutus sekä perintä.

PPG Manageriin integroitu laskutuspalvelu automatisoi laskutusrutiinisi, kuten laskujen lähetyksen, suoritusten valvonnan, huomautuskirjeet ja perinnän - kaiken ilman lisäkustannuksia. Myös verkkolaskut onnistuvat helposti. Näin voit laskutuksen sijasta keskittyä liiketoimintaasi.

PPG Manager® -laskutusohjelman käyttö on helppoa: Sinun tarvitsee vain syöttää laskutustiedot järjestelmään, niin hoidamme kaikki toimenpiteet puolestasi. Laskutus- ja maksuvalvontapalvelua ei ole sidottu laskutusmäärään: palveluita voivat käyttää sekä yritykset, joilla on vähän laskutusta, että yritykset, joiden laskutusmäärä on suuri. Automaattiset taloushallinto-ominaisuudet auttavat pitämään yrityksen kirjanpidon ajantasalla.

PPG Managerilla on jo yli 1000 tyytyväistä käyttäjää. Voit käydä tutustumassa PPG Manager -laskutusohjelmaan ja avata yrityksellesi tunnukset osoitteessa täällä »

Lue myös:

Laskutuspalvelu »

Ostolaskutus »

Luottotiedot »


Laskutusohjelma sisältää mm. seuraavia ominaisuuksia:

Asiakasrekisteri
Tuoterekisteri
Raportit
Kalenteri
Luottotiedot
Tarjousten, tilausvahvistusten ja lähetteiden laadinta

Oletko kiinnostunut laskutuksen ulkoistamisesta?

Haluatko kuulla lisää PPG Laskutuspalvelusta?

Ota yhteyttä