Automatisoitu laskutuspalvelu

Huolettomampaa laskutusta lähetyksestä maksusuoritukseen!

Lataa hinnasto

Kokonaisvaltaista laskutuspalvelua

Yrityksen maksukyvyn ylläpitämisessä ja rahankierrossa on olennaista se, että laskut lähetetään nopeasti ja maksuvalvonta on tehokasta. Voit ottaa laskutuspalvelun käyttöösi lähes mihin taloushallinnon järjestelmään tahansa.

Miten laskutuspalvelu helpottaa työtäsi?

Laskutuspalvelu vapauttaa resursseja

Laskujen lähettäminen, suoritusten valvonta, maksuhuomautukset, maksusuunnitelmien sopiminen ja valvominen sekä reskontranvalvontaan liittyvät arkirutiinit poistuvat.Tilitykset toimitetaan ajantasaisesti ja mahdolliset väärät viitesuoritukset selvitetään asiakkaan puolesta.

Kustannukset pienenevät

Laskutuspalvelu automatisoi laskutusrutiinisi, kuten laskujen lähetyksen, suoritusten valvonnan, huomautuskirjeet ja perinnän - kaiken ilman lisäkustannuksia. Nykyiset postikulut sekä kirje- ja lomakekustannukset poistuvat.

Rahankierto nopeutuu

Laskujen lähettämisen lisäksi valvomme suoritukset asiakkaamme puolesta ja tilanteissa, joissa laskua ei makseta, lähetämme yrityksen puolesta myös maksuhuomautuskirjeet.

Luottotappiot pienenevät

Tehokkaalla saatavienvalvonnalla ja nopeilla toimenpiteillä saatavat kotiutuvat varmemmin. Tehokas maksuhuomautus ja sitä seuraava perintä johtavat parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Kokonaisratkaisu laskutukseen ja maksuvalvontaan

Laskutus- ja maksuvalvontapalveluidemme avulla yritys voi keskittää resurssinsa täysin omaan liiketoimintaansa ja siirtää kaikki laskutukseen ja maksuvalvontaan liittyvät toimenpiteet tehtäväksemme.

Luottotietojen tarkastus

Yritystoiminnassa ongelmien ennaltaehkäisy on ensiarvoisen tärkeässä asemassa. Visma PPG Oy:n luottotietojen tarkastuspalvelulla pienennät yrityksesi luottotappioriskiä ja varaudut tulevaisuuteen.

Lue lisää

Alkuperäiseen laskuun tehoa

Välitämme laskut puolestasi ja samalla mainitsemme alkuperäisessä laskussa maksuvalvojana Visma PPG:n, jonka vaikutus maksukäyttäytymiseen on huomattava.

Maksumuistutus

Mikäli asiakas ei reagoi alkuperäiseen laskuun maksuehtojen mukaisesti lähetämme asiakkaalle ystävällisen maksumuistutuksen automaattisesti 7-14 päivää viivästyksen jälkeen, jossa velallisella on maksuaikaa 10 päivää.

Lue lisää

Maksuvaatimus

Mikäli asiakas ei ole maksumuistutuksesta huolimatta hoitanut laskua asianmukaisesti odotamme 7 pvää, jonka jälkeen lähetämme velalliselle tiukemman maksuvaatimuksen, jossa velallisella on maksuaikaa 10 pvää.

Lue lisää

Tratta

Trattaperintä on tehokas yritysperinnän keino, jota vain perintäluvan saaneet yritykset voivat suorittaa. Trattaperintä käynnistyy sillä, että velkojan toimeksiannosta perintää suorittava perintätoimisto lähettää velalliselle trattakirjeen sekä ilmoittaa samalla luottotietorekisterin pitäjälle tratan lähettämisestä.

Visma PPG laskutuspalvelun hinnoittelu

Visma PPG laskutuspalvelun käyttöönotto on maksutonta, eikä palveluun rekisteröitymisestä seuraa yrityksellesi kiinteitä kustannuksia. Maksat vain lähettämistäsi laskuista.

Lataa hinnasto

Asiakkaitamme

Tehokkaalla laskutusprosessilla säästät rahaa ja lisäät tehokkuutta

Lataa opas

Ota yhteyttä

Myynti

029 080 6565 - Ma-pe 8-16

myynti@vismappg.fi

Toimisto

029 080 6500 - Ma-pe 8-18

toimisto@vismappg.fi