Luottotiedot

Luottotietojen tarkastus

Yritystoiminnassa ongelmien ennaltaehkäisy on ensiarvoisen tärkeässä asemassa. Visma PPG Oy:n luottotietojen tarkastuspalvelulla pienennät yrityksesi luottotappioriskiä ja varaudut tulevaisuuteen.

Luottotietojen tarkistaminen on avullamme helppoa ja nopeaa. Käytössäsi on Suomen suurin yksityinen yritys- ja henkilötietokanta, joka päivittyy reaaliaikaisesti.

Tarjoamiemme tietojen perusteella turvaat liiketoimintaasi pitkällä aikavälillä. Luottotietorekisterimme soveltuu sekä yksityis- että yritysasiakkaan luottokelpoisuuden arviointiin ja yhteistyökumppanien taustojen selvittämiseen.

Yrityksen luottotietojen tarkistus

Tietokannastamme löydät kaikki kaupparekisterissä olevat ja YTJ-rekisteröidyt osakeyhtiöt, elinkeinonharjoittajat ja yhteisöt – ilman liikevaihtorajoja. Perus- ja kontaktitietojen lisäksi voit tarkastaa kaikki liiketoiminnan luonnetta ja laatua kuvaavat luvut sekä yritysluottotiedot.

Yksityishenkilön luottotietojen tarkistus

Henkilöluottotietomme sisältävät maksuhäiriöt sekä muut olennaiset luottotietomerkinnät. Näiden avulla varmistat kätevästi esimerkiksi vuokra-asunnon hakijan tiedot ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Palveluidemme pohjana on Suomen Asiakastieto Oy:n tietojärjestelmä.

Lue myös:

Perintätoimisto »

Perintä »

Maksuhuomautus »

Kansainvälinen perintä »


Tehokasta perintää Suomessa ja ulkomailla.

Valitse perintätoimistoksi Visma PPG.

Ota yhteyttä