Rekisteröidy


Rekisteröidy asiakkaaksi täyttämällä yllä oleva lomake. Kaikki kentät ovat pakollisia täyttää.

Tehokas perintä lähellä asiakasta!

+ ei määräaikaisuutta

+ ei aloitus- eikä kk-maksuja

Aloita perintä yhteydenotolla!

Hinnoittelu

EI MÄÄRÄAIKAISUUTTA
EI VUOSIMAKSUJA
EI TOIMEKSIANTOKULUJA

PERINTÄ JA PERINTÄPALVELUN KÄYTTÖÖNOTTO

Perintäpalvelumme avulla kotiutatte satunnaiset velkasaatavat helposti ja riskittömästi. Perintäkulut ovat useimmiten velallisen vastuulla – palvelumme ei tuo yrityksellesi vuosimaksuja tai kiinteitä kustannuksia.

Vai haluatko kenties vähentää perinnän tarvetta tulevaisuudessa? Visma PPG laskutus- ja maksuvalvontapalvelu ennaltaehkäisee ja vähentää perinnän tarvetta. Laskutus- ja maksuvalvontapalvelu on Integroitavissa lähes mihin taloushallinnon järjestelmään tahansa!

Perintäpalvelun hyödyt

Perintäpalvelu vapauttaa resursseja

Perintäpalvelumme käyttöönotto on helppoa. Tarvitsemme vain avointa laskusaatavaa koskevat tiedot ja aloitamme perintätoimenpiteet.

Kustannukset pienenevät

Perintäkulut ovat useimmiten velallisen vastuulla – palvelumme ei tuo yrityksellesi vuosimaksuja tai kiinteitä kustannuksia.

Rahankierto nopeutuu

Valvomme suoritukset asiakkaamme puolesta päivittäin ja tilitykset suoritetaan laskukohtaisilla viitteillä päivittäin.

Luottotappiot pienenevät

Tehokkaalla saatavienvalvonnalla ja nopeilla toimenpiteillä saatavat kotiutuvat varmemmin. Tehokas maksuhuomautus ja sitä seuraava perintä johtavat parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Kokonaisratkaisu maksuvalvontaan ja perintään

Maksuvalvonta- ja perintäpalveluidemme avulla yritys voi keskittää resurssinsa täysin omaan liiketoimintaansa ja siirtää kaikki maksuvalvontaan liittyvät toimenpiteet tehtäväksemme.

Luottotietojen tarkastus

Yritystoiminnassa ongelmien ennaltaehkäisy on ensiarvoisen tärkeässä asemassa. Visma PPG Oy:n luottotietojen tarkastuspalvelulla pienennät yrityksesi luottotappioriskiä ja varaudut tulevaisuuteen.

Lue lisää

Maksumuistutus

Maksumuistuksen lähetyksestä ei tule kustannuksia toimeksiantajalle.Lähetämme asiakkaalle ystävällisen maksumuistutuksen jossa velallisella on normaalisti maksuaikaa 10 päivää.

Lue lisää

Maksuvaatimus

Maksumuistuksen lähetyksestä ei tule kustannuksia toimeksiantajalle. Mikäli asiakas ei ole maksumuistutuksesta huolimatta hoitanut laskua asianmukaisesti odotamme 7 pvää, jonka jälkeen lähetämme velalliselle tiukemman maksuvaatimuksen, jossa velallisella on normaalisti maksuaikaa 10 pvää.

Lue lisää

Tratta

Trattaperintä on tehokas yritysperinnän keino, jota vain perintäluvan saaneet yritykset voivat suorittaa. Trattaperintä käynnistyy sillä, että velkojan toimeksiannosta perintää suorittava perintätoimisto lähettää velalliselle trattakirjeen sekä ilmoittaa samalla luottotietorekisterin pitäjälle tratan lähettämisestä.

Usein kysytyt kysymykset

Miten eroatte muista perintätoimistoista?

Visma PPG on vuodesta 1993 toiminut yrityspalvelutalo. Laaja-alainen osaamisemme mahdollistaa kaikkien tarvitsemiesi yrityspalvelujen keskittämisen saman katon alle. Näin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Palvelumme käyttöönotto tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti. Laskun voi toimittaa perintään esimerkiksi sähköpostitse tai toimeksiantolomakkeellamme.

Emme peri palvelun käytöstä aloitus- tai vuosimaksuja!

Kuka maksaa kulut, jos velallinen maksaa laskun suoraan minulle?

Velallinen saattaa maksaa jo perintään toimitetun laskusaatavan suoraan alkuperäisen velkojan tilille. Tällöin asiasta tulee viipymättä ilmoittaa Visma PPG:n asiakaspalveluun tai kirjata ohisuoritus toimeksiantajapalveluumme.

Näissä tilanteissa kulut vaaditaan aina velalliselta silloin, kun suoritus on tehty liian myöhään eli perintätoimien alettua.

Joudunko maksamaan perintäkulut, jos velallinen ei maksa saatavia perintätoimista huolimatta?

Mikäli velallisen maksukyvyttömyydestä johtuen saatavia ei saada perittyä, jäävät perintäkulut Visma PPG Oy:n tappioksi. Näin voi käydä esimerkiksi jos velallinen kuolee tai asetetaan konkurssiin, eikä pesällä ole varoja velan maksamiseen.

Usein perintää kuitenkin jatketaan joko siirtämällä saatava jälkiperintään tai laatimalla saatavasta haastehakemus toimivaltaiselle käräjäoikeudelle. Oikea menettelytapa selvitetään aina tapauskohtaisesti riippuen velallisen maksukyvystä.

Miten nopeasti saan rahat?

Perinnän onnistumisen nopeus on aina tapauskohtaista. Perintätoimiin vaikuttaa aina velallisen maksukyky ja -halu. Maksuvaikeuksissa olevan velallisen osalta vaikutusta on myös sillä, kuinka nopeasti perintätoimet käynnistetään.

Usein velallinen maksaa saatavan jo ensimmäisen perintäkirjeen jälkeen, mutta joskus velkaa joudutaan perimään pidempään joko jälkiperinnässä tai oikeudellisessa perinnässä.

Minkälaisia saatavia otatte perintään?

Voimme periä riidattomia sopimukseen perustuvia saatavia. Tyypillisesti perintätoimeksiannot liittyvät esimerkiksi erilaisiin palveluihin tai tuotteisiin liittyvän laskun perintään, velan perintään, vuokran perintään tai vastikkeiden perintään.

Voimme hoitaa myös riitaisia velkomus- ja muita asioita lakimiestemme toimesta.

Hoidatteko vuokrasaatavien perintää?

Perimme myös sekä yritysten että kuluttajien välisiä vuokrasaatavia.

Periäksemme vuokraa tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • Kopio vuokrasopimuksesta
  • Avoinna olevien vuokrien määrät sekä erääntymispäivät
  • Asuuko velallinen edelleen vuokrakohteessa ja mikäli asuu - haetaanko häätö kyseisestä kohteesta
Miten lasken viivästyskoron määrän?

Toimeksiantoa tehdessä ei tarvitse laskea viivästyskorkoa valmiiksi vaan laskemme sen puolestanne. Vaadimme viivästyskorkoa siihen asti, kunnes koko lasku on maksettu.

Voiko kauttanne periä laskuja myös ulkomailta?

Kyllä.

Tarjoamme asiakkaillemme myös tehokkaan ja helppokäyttöisen kansainvälisen perinnän perintäpalvelun, jonka avulla asiakas voi periä saatavansa myös rajat ylittävissä tapauksissa.

Lue lisää: Kansainvälinen perintäpalvelu

Haluatko oppia lisää perinnästä? Lataa maksuton perintäopas

Lataa opas

Asiakkaitamme


Jätä toimeksianto

Tee toimeksianto helposti ja nopeasti alla olevan lomakkeen avulla.

Kopio avoimesta laskusta riittää. Perintätoimet käynnistyvät, kun olemme käsitelleet toimeksiantonne.

Maksumuistutus lähetetty

Laskun peruste


Palvelun tai irtaimen kauppa

Liitä kopio alkuperäisestä laskusta*


Toimeksiantajan yhteystiedot ja toimeksiannon vahvistus