PERINTÄTOIMISTO Visma PPG

Meillä toimeksiantosi käsitellään yksilöllisesti.
Lähetä lasku perintään

Tehokas perintätoimisto lähellä asiakasta

Laiminlyötyyn maksuun tulee reagoida viiveettä. Tehokkaat perintäkäytäntömme varmistavat saataviesi kotiutumisen ja minimoivat luottotappiot. Perintätoimistomme palvelee sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Meille jokainen toimeksianto ja asiakas ovat aidosti tärkeitä.

Perintätoimisto Visma PPGin asiantuntijat valitsevat aina kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivat menetelmät. Näin teemme myöhästyneiden maksujen perinnästä mahdollisimman tehokasta.

Palvelumme kattavat perinnän kaikki eri osa-alueet aina maksuhuomautuksesta kansainväliseen perintään. Lisäksi tarjoamme muun muassa mahdollisuuden tarkastaa asiakkaasi luottotiedot.

Perintäpalvelumme käyttöönotto on helppoa. Tarvitsemme vain avointa laskusaatavaa koskevat tiedot ja aloitamme toimenpiteet. Perintäkulut ovat useimmiten velallisen vastuulla – palvelumme ei tuo yrityksellesi vuosimaksuja tai kiinteitä kustannuksia.

Soita 029 080 6565 ja avaa oma asiakaspäätysi!

Maksuhuomautus

Hoidamme maksumuistutusten lähettämisen täsmällisesti ja valvomme viivästyneen maksun tilannetta huolellisesti. Pidämme tarkasti huolta myös siitä, että yrityksesi toiminnasta välittyy ammattimainen ja asiakasta kunnioittava toimintatapa.

Lue lisää »

Perintä

Perintäpalvelumme kattavat kaiken, mitä onnistuneeseen saatavien kotiuttamiseen tarvitaan. Tarjontaamme kuuluvat niin vapaaehtoiset perintätoimenpiteet kuin oikeudellinen perintä. Palvelemme myös yksityisiä esimerkiksi vuokran perinnässä.

Lue lisää »

Kansainvälinen perintä

Saatavien perintä ulkomailta sujuu palveluidemme avulla jouhevasti. Visma PPG on ainoa suomalainen partneri eurooppalaisessa perintäyhteisö Sekundissa. Näin pystymme tarjoamaan kansainvälisen perinnän palveluja valvotusti ja turvallisesti.

Lue lisää »

Tratta

Julkisuusuhkainen maksukehotus on tuloksellinen keino yrityssaatavien perimiseen. Trattaa käytetään riidattomissa yrityssaatavissa ensimmäisen maksuvaatimuksen jälkeen. Yleisesti ottaen tämä on erittäin tehokas tapa saada saatavat kotiutettua.

Luottotietojen tarkastus

Yrityksen riskinhallinnassa ongelmien ennaltaehkäisy on erittäin tärkeässä asemassa. Visma PPG tarjoaa käyttöösi Suomen suurimman yksityisen yritysten ja yksityishenkilöiden luottotietokannan.

Lue lisää »

Lue myös:

Maksuhuomautus »

Perintä »

Kansainvälinen perintä »

Luottotietojen tarkastus »

Haluatko oppia lisää perinnästä? Lataa maksuton perintäopas

Perinnän pikaoppaasta saat kokonaiskuvaa perinnästä sekä arvokkaita vinkkejä, joilla voit tehostaa ja kehittää oman yrityksesi toimintaa.

Lataa opas

HALUATKO KUULLA LISÄÄ PPG PERINTÄPALVELUSTA?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun nopeasti yhteyttä.


Tehokasta perintää Suomessa ja ulkomailla.

Valitse perintätoimistoksi Visma PPG.

Ota yhteyttä