PPG kumppanit

1
Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin, yli 116 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö. Mukana on yrityksiä kaupan, liikenteen, palvelujen, teollisuuden ja urakoinnin toimialoilta. Jäsenrakenne vastaa suomalaista yritysrakennetta. Jäsenyrityksistä puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrityksiä. Suomen 88 000 työnantajayrityksestä Suomen Yrittäjiin kuuluu 52 000 yritystä

Suomen Yrittäjät
1
Telia

Telia toimii jo lähes kahdessakymmenessä maassa. Vaikka strategiamme on globaali, toteutamme sitä silti aina paikallisena yhtiönä. Toimitamme mm. Visma PPGin laskutransaktiot.

Telia
1
Club Management by Polar

Polar on suomalainen langattomaan sykkeenmittaukseen liittyvien laitteiden valmistaja. Polar kehittää ja valmistaa harjoitustietokoneita sekä erilaisia ohjelmistoja ja teknologioita. Club Management by Polar on kehitetty kuntosaliketjujen talouden- ja toiminnanohjaukseen. Yhteistyössä PPG:n kanssa kuntosalit saavat nykyaikaisimmat palvelut laskujen hallintaan.

Polar
1
Suomen Asiakastieto Oy

Suomen Asiakastieto Oy on Suomen johtava yritys- ja luottotietoyhtiö. Yritys tuottaa asiakasyrityksilleen luotettavaa tietoa ja toimivia ratkaisuja liikesuhteen kaikissa vaiheissa. Suomen Asiakastieto Oy on luotettava yhteistyökumppani niin riskienhallinnan kuin markkinointitietopalveluidenkin tuottaja.

Asiakastieto
1
LähiTapiola

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen.

LähiTapiola
1
OP Pohjola

OP-Pohjola-ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. Se tarjoaa asiakkailleen parhaat keskittämisedut sekä maan kattavimman ja monipuolisimman pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalvelujen kokonaisuuden. Ryhmän liiketoiminta on jaettu kolmeen alueeseen, jotka ovat pankkitoiminta, vahinkovakuutus ja varallisuudenhoito.

OP Pohjola
1
Danske Bank

Danske Bank -konserni toimii 15 maassa ja tarjoaa kokonaisvaltaisia pankkipalveluita henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaille. Suomessa Danske Bank -konsernilla on lähes 1 miljoonaa henkilöasiakasta sekä noin 90 000 yritys- ja yhteisöasiakasta. Palveluksessamme työskentelee yli 1800 pankkialan ammattilaista erilaisissa asiantuntijatehtävissä sijoitustoiminnasta päivittäisten pankkiasioiden hoitoon.

Danske Bank
1
Nordea

Nordea on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen suurin finanssipalvelukonserni. Konsernilla on noin 11 miljoonaa asiakasta ja konttoreita noin 900 toimipaikassa. Suomessa asiakkaita on noin 2,3 miljoonaa.

Nordea
1
Maventa

Suomen suosituimman verkkolaskutuksen on ottanut veloituksetta käyttöönsä jo yli 30 000 yritystä 30 eri maassa. Maventa on yksi Suomen johtavista sähköisen laskutuksen palveluntarjoajista ja verkkolaskuoperaattoreista, jonka verkkolaskupalvelut tekevät laskutuksesta helppoa, edullista ja turvallista.

Maventa
1
Sekundi

Visma PPG Oy on partneri eurooppalaisessa perintäyhteisö Sekundissa. Pystymme ainoana yrityksenä Suomessa tarjoamaan asiakkaille kansainvälisen perinnän palveluita valvotusti ja turvallisesti Sekundin oman verkoston kautta.

Sekundi
1
Julianus Inkasso

Julianus Group on johtava luotonhallinta- ja perintäpalveluita tuottava yritys Baltiassa. Asiakaskunta käsittää tele- ja energia-alan sekä rahoitus- ja pankkisektorin suuryrityksiä, joiden lisäksi kuntasektori sekä yli 3000 pk-yritystä hyödyntää Julianus Groupin monipuolisia palveluita.

Julianus Inkasso
1
Anders Inno

Anders Inno on vuonna 2008 perustettu sähköisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Yritys on erikoistunut eri alojen johtavien verkkoliiketoimintaratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Anders Innon ratkaisujen avulla yritykset voivat menestyä uudessa digitaalisessa ja monikanavaisessa liiketoiminnassa. Anders Inno tarjoaa eri alojen yrityksille alan viimeisintä asiantuntemusta, kansainvälisen tason työkaluja ja ohjelmistokehitystä.

Anders Inno
1
Lyyti Oy

Lyyti on suomalainen tapahtumanhallinta-palveluita tarjoava yritys, joka tarjoaa ratkaisuja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Ilmoittautumisjärjestelmämme kautta ilmoittautuu vuosittain yli kaksi miljoonaa ihmistä. Lyyti auttaa tapahtuman järjestäjää kutsuissa, ilmoittautumisten vastaanotossa, viestinnässä ja osallistujatietojen raportoinnissa.

Lyyti Oy
1
eKansio

eKansio on uudenaikainen kotimainen ohjelmisto. Teknologia perustuu tietokantojen luontiin ja muokkaukseen. Käyttäminen on helppoa www-selaimien tai mobiililaitteiden kautta. eKansio toimii pilvipalveluna. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia asennuksista, palvelimista tai varmuuskopioinneista. eKansion palvelujärjestelmä huolehtii järjestelmän turvallisesta käytettävyydestä.

eKansio
1
FuturSoft

FuturSoft kehittää johtavia toiminnanohjauksen ohjelmistoja huoltoalalle ja tekniselle kaupalle. Ohjelmistomme ja pilvipalvelumme tarjoavat kokonaisvaltaisen toimialaratkaisun yrityksen koosta riippumatta. Ratkaisumme on integroitu monipuolisesti alan toimittajien varastotietoihin, tilauksiin ja tuoteluetteloihin. Käyttäjiämme jo noin 1700 yritystä Suomessa, Baltiassa ja Ruotsissa.

FuturSoft
1
Apix

Apix Messaging Oy on sanomanvälitysyhtiö, joka tarjoaa palveluja yritysten verkkolaskutukseen ja muiden liiketoimintaan liittyvien tapahtumien sähköistämiseen. Palvelut kattavata aineistojen muunnokset, reitittämisen ja jakelun niin sähköisiin kuin fyysisiin kanaviin, sekä sähköisen arkistoinnin. Apixin palvelut soveltuvat kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille.

Apix
1
NettiTieto

NettiTieto Oy kehittää ja tuottaa asiakasyritysten toimintaa tehostavia ohjelmistopalveluja.

NettiTieto
1
Ohjelmistopalvelu

Ohjelmistopalvelu.fi tarjoaa yrityksille helpon tavan hankkia Lemonsoft yritysohjelmistot edullisesti ja ilman raskaita ylläpitokustannuksia. Toimitamme Lemonsoft yritysohjelmistot verkon yli käyttäjilleen Software as a Service - palveluna. SaaS-Palvelun hinta on murto-osa varsinaisten ohjelmistolisenssien hinnasta. Käyttäjien ei tarvitse asentaa uusia laitteita tai ohjelmistoja, sillä ohjelmat saa vaivattomasti käyttöön verkon kautta, missä ja milloin tahansa.

Ohjelmistopalvelu
1
Devlab Oy

Devlab on kotimainen toiminnanohjausjärjestelmä- ja verkkokauppatoimittaja. Pupesoft toiminnanohjausjärjestelmä skaalautuu moneen, eikä sisällä lisenssikustannuksia lainkaan. Devlabilta saa myös ammattitaidolla rakennetut modernit integroidut verkkokaupat sekä kaikkiin palveluihin henkilökohtaisen suomalaisen HelpDesk-tuen.

Devlab Oy