PPG tukemassa

Yrittäminen ja itsensä likoon laittaminen on arvokasta. Tämän vuoksi haluamme olla mukana tukemassa urheilun eri muotoja.

1
HJK

Helsingin Jalkapalloklubi eli HJK on helsinkiläinen jalkapalloseura. Suomen mestaruuksilla mitattuna se on Suomen menestynein jalkapalloseura. Vuodesta 1964 lähtien HJK on pelannut jalkapallon pääsarjatasolla. Se on ainoa suomalaisseura, joka on pelannut Mestarien liigan tai Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. HJK Oy hyödyntää PPG:n laskutus- ja maksuvalvontapalveluja.

1
FC Tps Turku Oy

Turun Palloseura (TPS) on vuonna 1922 perustettu turkulainen jalkapalloseura, jonka miesten edustusjoukkue pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Veikkausliigassa. Se pelaa kotiottelunsa Veritas-stadionilla ja seuran tunnusvärit ovat musta ja valkoinen. TPS on pelannut 71 kautta SM-sarjassa ja Veikkausliigassa.

1
Paavo Nurmi Games

Paavo Nurmi Games on Turussa vuosittain järjestettävä yleisurheilutapahtuma. Turun Urheiluliitto järjesti ensimmäiset Paavo Nurmen kisat turkulaisen suurjuoksija, Paavo Nurmen, 60-vuotissyntymäpäivälahjaksi 13. kesäkuuta 1957. Perinne on siitä lähtien jatkunut lähes katkeamattomana ja tapahtuma on joka kesä ollut yksi Turun urheilupuiston päätapahtumista.

1
Tappara

Tappara on vuonna 1955 perustettu tamperelainen jääkiekkoseura, jonka edustusjoukkue pelaa jääkiekon SM-liigassa. Tappara on voittanut Suomen mestaruuden 15 kertaa. Myös Tappara tehosti taloushallintoaan PPG:n palveluilla.

1
Joensuun Maila (JoMa)

Joensuun Maila (JoMa) on joensuulainen vuonna 1958 perustettu pesäpalloseura, joka on pelannut superpesistä vuodesta 2004. JoMa hyödyntää PPG:n ja Anders Managerin osaamista myynti- ja ostoreskontran osalta.

1
Jyväskylän Happee

Happee on jyväskyläläinen vuonna 1989 perustettu salibandyn erikoisseura. Seuran miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat Suomen korkeinta sarjatasoa salibandyliigaa. Keväällä 2014 miesten joukkue voitti seurahistorian ensimmäisen Suomen mestaruuden.

1
SBS Wirmo

Salibandyseura Wirmon toiminnan tärkeimpänä periaatteena on, että harrastamisen pitää olla kaikille mukavaa ja mielekästä. Juniori- ja harrastejoukkueissa liikunnan ilo ja riemu ovat isossa roolissa sekä harjoituksissa, peleissä että muissakin joukkueiden tapahtumissa myös kentän ulkopuolella. Visma PPG Oy:n Mikael Santanen maalaa Wirmon hyökkäyksessä kaudella 2013-2014.

1
Ura Basket

Ura Basket ry on perustettu 2005. Se on entinen Kaarinan Uran koripallojaos, jossa koripalloa on pelattu vuodesta 1958. Ura Basketin jäsenmäärä on reilut 900. Ura Basketin nuori ja nälkäinen edustusjoukkue pelaa kaudella 2013-2014 I divisioonan B-lohkossa. Ura Basket ry:n laskutus-, perintä- ja taloushallintopalvelut tuottaa Visma PPG Oy ja Anders Manager.

1
Raision Nappulaliiga Ry

Nappulat ovat kirmanneet Raision kunnassa, kauppalassa ja kaupungissa vuodesta 1967 lähtien. Riemua, iloa, pettymystä ja jännitystä on peleissä riittänyt. Ohjeita ja kannustusta on tullut kentän laidoilta ja kotona on useasti käyty vielä jälkipelit. Vuosittain Raision Nappulaliigan toimintaan osallistuu 500-600 lasta. Raision Nappulaliigalla ei ole yhtään palkallista työntekijää, vaan yhdistyksen johtokunta hoitaa puitteet vapaaehtoistyöllä. Anders Manager Oy:n toimitusjohtaja Matias Mäenpää on kuulunut Raision Nappulaliigan johtokuntaan vuodesta 2010.

1
Naantalin Purjehdusseura Ry

Naantalin Purjehdusseura on perustettu 1917 ja sen kotipaikka on Naantali. Seuran tarkoituksena on kehittää ja edistää purjehdusurheilua ja veneilyä sekä venetuntemusta ja vesilläliikkumisen tietoja ja taitoja. PPG:n tietohallintojohtaja Petteri Hämäläinen on toiminut pitkään aktiivisena hallituksen jäsenenä.

1
Tuomo Salonen

Tuomo Salonen on suomalainen keskimatkojen juoksija. Hän edustaa Espoon Tapioita ja hänen valmentajanaan on toiminut vuodesta 2010 lähtien Tom Andtbacka. Salonen saavutti vuoden 2013 Kalevan kisoissa hopeaa sekä 800 metrin että 1 500 metrin juoksussa. Sisäratojen SM-kilpailuista hän on saavuttanut kultaa, hopeaa ja pronssia 800 metrillä sekä kaksi hopeaa 1 500 metrillä. Vuonna 2013 Salonen edusti Suomea Euroopan joukkuemestaruuskilpailuissa Dublinissa, jossa hän sijoittui 800 metrin juoksussa kolmanneksi.

1
Heidi Pappila

Heidi Pappila on suomalainen keskimatkojen juoksija. Seuratasolla hän edustaa Raision Kuulaa ja hänen valmentajanaan toimii Kimmo Knaapi. Pappilan juoksumatkat ovat 400 metriä, 800 metriä ja 1 500 metriä. Aikuisten SM-kisoista Pappila on saavuttanut ulkoradoilta kaksi pronssia 4 × 800 metrin viestissä. SM-tasolla hallikisoista hänellä on saavutettuna 800 metriltä yksi kulta ja kaksi pronssia sekä yksi kulta 1 500 metriltä. Arvokisaedustuksina Pappila on ollut edustamassa Suomea alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa 2008 ja alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa 2009. Suomi-Ruotsi-maaottelussa hän on edustanut Suomea lukuisia kertoja vuodesta 2005 lähtien 400 metrillä, 800 metrillä, 1 500 metrillä ja 4 × 400 metrin viestissä.