Tilaa uutiskirje

Visma PPG tietopankki

Tervetuloa Tietopankkiimme!
Tälle sivulle olemme koonneet asiantuntijamateriaaleja, joiden tarkoituksena on auttaa sinua ja yritystäsi menestymään. Selkokielisissä oppaissamme kerromme parhaat käytännöt yrityksesi uudistamiseksi.

Tutustu maksuttomiin asiantuntijamateriaaleihimme:

1
VERKKOLASKUTUS: MITÄ, MIKSI JA MITEN?

Paljon laskuttavissa yrityksissä verkkolaskutuksen hyödyt muodostuvat erittäin merkittäviksi.

Lataa opas
1
TEHOKKAAN YRITYSPERINNÄN SUUNNITTELU

Tehokkaalla perinnällä varmistat hyvän tuloksen yrityksellesi. Tästä oppaasta saat apua B2B perintäprosessin selkeämpään hahmottamiseen ja onnistuneeseen toteuttamiseen.

Lataa opas
1
VIISI TOIMINTAOHJETTA, JOS ASIAKKAASI REKLAMOI

Liiketoiminnassa tulee ennemmin tai myöhemmin vastaan tilanne, jossa asiakas reklamoi. Tästä oppaasta saat lakimiehemme vinkit reklamaatioiden ennaltaehkäisyyn ja käsittelyyn.

Lataa opas
1
Laskutuksen ulkoistaminen

Laskujen lähetyksen ja maksuvalvonnan ulkoistamisen kautta voi saavuttaa lukuisia hyötyjä, jotka auttavat yritystä menestymään.

Lataa opas
1
Rahankierron nopeuttaminen

Rahankierto vaikuttaa yrityksen toimintaan merkittävästi. Nopea ja ennustettava rahankierto takaa yrityksen maksuvalmiuden ja auttaa suunnittelemaan toimintaa. Se parantaa kannattavuutta ja mahdollistaa yrityksen kasvun. Nopea rahankierto onkin erityisen merkittävä tekijä pk-yritysten sekä kasvua tavoittelevien yritysten toiminnalle.

Lataa opas
1
Perinnän pikaopas

Tämä perintäopas on kirjoitettu kaikille yrityksille, jotka myyvät laskulla asiakkailleen. Erityistä hyötyä oppaasta on pk-yritykselle tai yrittäjälle, jolle perintä ei ole vielä tullut tutuksi.

Lataa opas
1
Tehokas laskutusprosessi

Tämä laskutusprosessin opas on kirjoitettu kaikille yrityksille, jotka myyvät laskulla asiakkailleen. Erityistä hyötyä oppaasta on pk-yritykselle tai yrittäjälle, jolle tehokas laskutusprosessi ei ole vielä tullut tutuksi.

Lataa opas
1
SAATAVIENHALLINNAN OPAS TILITOIMISTOILLE

Tehokas saatavienhallinta kattaa monta vaihetta. Tätä opasta voit käyttää apunasi, kun keskustelet saatavienhallinnan prosessista asiakkaasi kanssa.

Lataa opas
1
Visman digitaalinen indeksi 2017

Kaiken olemassa olevan tutkimustiedon valossa digitaalisuuden ja automaation hyötyjen voisi kuvitella olevan jo itsestäänselvyys. Mutta käyttävätkö pk-yritykset digitaalisia työkaluja liiketoimintaprosessiensa sujuvoittamiseen? Pyysimme suomalaisten pk-yritysten toimitus- ja talousjohtajia arvioimaan kuinka pitkälle seitsemän yleistä liiketoimintaprosessia on digitalisoitu heidän yrityksessään.

Lataa opas
1
Digitaalinen indeksi - pohjoismaiden vertailu

Visman Digitaalinen Indeksi -tutkimus tehtiin kaikissa Pohjoismaissa. Vertailussa on mukana yli 3000:n toimitus- ja talousjohtajan näkemykset Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Miten suomalaiset yritykset pärjäävät pohjoismaisessa vertailussa? Onko eri liiketoimintaprosessien digitaalisuuden välillä suuria eroa?

Lataa opas

Videoita laskutuksesta:

Viimeisimmät artikkelit blogissamme:

1
Blogi: 3 vinkkiä nopeampaan saatavien kotiuttamiseen

Yrityksen talous riippuu olennaisesti siitä, miten nopeasti se pystyy kotiuttamaan saatavansa. Jos saatavien kotiuttaminen kestää pitkään, yritys joutuu rahoittamaan toimintaansa muulla tavoin ja tekemään uudelleenjärjestelyjä omassa taloudenhoidossaan.

Lue lisää
1
Blogi: Veloituksettomat maksumuistutukset yritykselle

Maksavatko asiakkaat laskunsa maksuehtojen mukaisesti? Visma PPG huolehtii maksumuistutuksien lähetyksistä ilman yrityksellesi aiheutuvia kustannuksia.

Lue lisää
1
Blogi: Ratkaisija toimiston puolella – automatisoitu laskutus tehostaa urheiluseuran taloutta

Urheiluseuran resurssit tulee saada niin “pelikentällä” kuin toimistossa olennaisten asioiden tekemiseen. Automatisoidun laskutuspalvelun ja sähköisen taloushallinnon avulla seuran taloutta on helpompi suunnitella pitkäjänteisesti.

Lue lisää

Haluatko tietoa palveluistamme?

Tilaa uutiskirje, niin saat ajankohtaista tietoa palveluistamme.

Tilaa uutiskirje

Keitä me olemme?

Visma PPG Oy on taloushallintoon, saatavienhallintaan ja lakipalveluihin erikoistunut yritys. Vuonna 1993 perustetun yhtiön pääkonttori on Turussa ja muut toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Porissa. Visma PPG työllistää 80 työntekijää, ja vuonna 2016 liikevaihto oli 4,7 miljoonaa euroa.